Lišta je uzamčena
Odemknout
Bachor, CIP, ležácké tanky, mladina. Nerozumíte pivním pojmům? My ano!
Slovník obsahuje 95 pivních pojmů.
Nádoba k namáčení ječmene v pivovarství před sladováním. Také označována jako náduvník. Více
Proces, který probíhá v náduvníku. Obsahuje přibližně tři fáze, při každé nejprve dochází k zaplavení ječmene vodou a poté následuje vzdušná… Více
Enzym katalyzující štěpení maltosy na dvě molekuly glukosy. Optimální teplota maltosy je 35-40°C, pH je 6. Inaktivuje se nad 40°C. Více
Fáze piva, ve které se po zkvašení mladiny přesouvá do ležáckých tanků. Více
Nádoba ve které probíhá vaření sladiny po přidání chmele, tedy chmelovar. Výsledným produktem je mladina. Více
728 315 963
Volejte kdykoliv během
Po – Pá v čase 10:00 – 18:00
Rádi Vám pomůžeme s výběrem
piva prostřednictvím e-mailu
přes náš kontaktní formulář.
Staň se 751. fanouškem
Pivních klenotů na Facebooku.
Jednou za měsíc vám budeme posílat zajímavosti a novinky z pivního světa. Stačí jen zadat váš e-mail.
Osobám mladším 18 let alkohol neprodáváme!
„Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.“