Lišta je uzamčena
OdemknoutZpůsob rmutování piva.
Jedná se o tradiční českou technologii, kdy je při rmutování část sladového roztoku přečerpána do vedlejší nádoby, kde je ohřívána a nakonec povařena nezávisle na zbylé části díla. Dekokci je možné provádět na jeden, dva či tři rmuty a docílí se jí vyšší výtěžnost sladu, která se pak projeví ve výsledné chuti.
728 315 963
Volejte kdykoliv během
Po – Pá v čase 10:00 – 18:00
Rádi Vám pomůžeme s výběrem
piva prostřednictvím e-mailu
přes náš kontaktní formulář.
Staň se 751. fanouškem
Pivních klenotů na Facebooku.
Jednou za měsíc vám budeme posílat zajímavosti a novinky z pivního světa. Stačí jen zadat váš e-mail.
Osobám mladším 18 let alkohol neprodáváme!
„Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.“