Lišta je uzamčena
OdemknoutZpůsob chmelení, při kterém se další chmel do piva přidává až po samotném chmelovaru.
Může se takto přidávat přímo při kvašení, nebo častěji až při ležení. Při nižších teplotách se z chmele uvolňuje velké množství beta-hořkých kyselin a téměř minimum alfa-hořkých. Díky tomu pivo dostane nové a výrazné chmelové vůně při minimální zvýšení hořkosti.
Tato metoda je oblíbená hlavně v Americe u svrchně kvašených piv, ale poslední dobou se hojně používá i nás.
728 315 963
Volejte kdykoliv během
Po – Pá v čase 10:00 – 18:00
Rádi Vám pomůžeme s výběrem
piva prostřednictvím e-mailu
přes náš kontaktní formulář.
Staň se 751. fanouškem
Pivních klenotů na Facebooku.
Jednou za měsíc vám budeme posílat zajímavosti a novinky z pivního světa. Stačí jen zadat váš e-mail.
Osobám mladším 18 let alkohol neprodáváme!
„Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.“